Пригоди

Поки всі спали: крадій у Корабельному районі заліз через вікно квартири на другому поверсі

Здійснив крадіжку з квартири – у Миколаєві поліцейські затримали зловмисника

Цей материал також доступний

У Миколаєві правоохоронці затримали 31-річного чоловіка, який заліз до чужої квартири через вікно та вчинив крадіжку грошей і особистих речей, поки господарі спали.

31-річний фігурант затриманий у порядку ст. 208 КПК України та вже отримав підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення.

Повідомлення про крадіжку надійшло до відділення поліції № 3 Миколаївського районного управління від місцевої мешканки, яка заявила, що вночі невідомий викрав із її квартири гроші та особисті речі. Загальна сума збитків склала понад 3000 гривень.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку та криміналісти. Поліцейські з’ясували, що зловмисник заліз у квартиру на другому поверсі, розрізавши москітну сітку на вікні. Поки вся родина відпочивала, він викрав жіночу сумку з грошима та втік.

Оперативники карного розшуку встановили особу фігуранта. Ним виявився мешканець Дніпропетровщини, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Поліція також встановлює його причетність до інших крадіжок у регіоні.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка в умовах воєнного стану). Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button