Пригоди

Підпал: згорів позашляховик, залишений в Миколаєві на узбіччі

Пожежу ліквідували рятувальники

Цей материал також доступний

26 липня 2024 року близько о 4:30 ранку до поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що на вулиці Сінній горить автомобіль. Як повідомляє поліція Миколаївської області, на місці події слідчо-оперативна група Миколаївського райуправління поліції з’ясувала, що вогонь пошкодив позашляховик Mitsubishi, який власник припаркував біля будинку напередодні.

Пожежу ліквідували рятувальники. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину. З місця події вилучено фрагменти частин транспортного засобу та інші речові докази, які будуть направлені на експертизу.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 КК України («Умисне пошкодження майна шляхом підпалу»), що карається до десяти років ув’язнення. Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини події та осіб, причетних до злочину.

Правоохоронці встановлюють свідків злочину і звертаються із проханням до громадян надати корисну для слідства за телефонами (0512) 53-13-31, 40-94-89, 102.

Горів позашляховик Mitsubishi

Шановні громадяни! Аби знизити ризик подібних випадків, поліція радить:

  • застрахувати автівку;
  • не залишати свій транспортний засіб без нагляду припаркованим на узбіччі проїзної частини;
  • паркуйте своє авто на спеціальних майданчиках, бажано на таких, що охороняються або ті, що під камерами відеоспостережень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button