Пригоди

Літо палає: майже щодня - нові пожежі на Миколаївщині

Оперативна ліквідація пожеж на Миколаївщині за добу: 2 в житлі, 34 на відкритих територіях

Цей материал також доступний

Кінець липня: Рятувальники та місцеві пожежні охорони щоденно борються з пожежами як на відкритих територіях, так і в житлових секторах. Незважаючи на постійні попередження, громадяни продовжують нехтувати правилами пожежної безпеки.

24 липня на Миколаївщині сталося 34 пожежі загальною площею 35 гектарів. Зокрема, у Первомайському районі – 10 пожеж, Вознесенському – 4, Баштанському – 6, Миколаївському – 10, та у самому Миколаєві – 3.

Дві пожежі в житлі:

  1. Інгульський район Миколаєва: Пожежа на балконі двокімнатної квартири. Рятувальники оперативно погасили вогонь, запобігши його поширенню всередину квартири.
  2. Снігурівка: Займання речей домашнього вжитку та побутової техніки в житловому будинку. Черговий караул успішно приборкав пожежу, врятувавши сусідні приміщення.

Оперативне реагування: В гасінні пожеж взяли участь 135 співробітників та 35 одиниць техніки ДСНС. Долучилися місцеві пожежні охорони «Щербані», «Підгородня», «Гур’ївка», «Поділля», «Горохівське», «Олександрівка», а також допоміжна техніка від приватних підприємств та фермерських господарств.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button