Пригоди

Йде третій рік війни, а силовики продовжують гнатися за дівчатами з голими фотками

В Києві модель OnlyFans оштрафували на 35 700 грн за виробництво й збут порно

Цей материал також доступний

Дніпровський районний суд міста Києва розглянув справу уродженки Одещини, яка заробляла на платформі OnlyFans. Дівчина була визнана винною у виробництві та збуті порнографічної продукції та оштрафована на 35 700 грн. Під час війни силовики продовжують займатися пошуком дівчат на порносайтах.

Як все відбувалось

  • Обвинувачення: За даними слідства, модель розміщувала порнографічний контент на платформі OnlyFans, діючи всупереч вимогам законодавства про захист суспільної моралі.
  • Реєстрація на платформі: Підсудна створила власний аккаунт на платформі OnlyFans, де зареєструвалась під нікнеймом. Відповідно до правил конфіденційності та процесу верифікації платформи, дівчина здійснила реєстрацію сторінки за допомогою технології розпізнавання обличчя в реальному часі та подальшого порівняння з надісланими фотозображеннями власних документів.
  • Виготовлення контенту: У невстановлений час та місці вона виготовила власні зображення та відеопродукцію порнографічного характеру для подальшого їх збуту через платформу OnlyFans.

Оперативна закупка

Під час досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні проведено контроль за вчиненням злочину у формі оперативної закупки:

  • 22 грудня 2023 року оперативник, з метою покупки зображень та відео порнографічного характеру, перейшов на профіль користувача і в ході листування з авторкою контенту домовився про умови надсилання фото та відео продукції порнографічного характеру.
  • Оплата: Оперативник перерахував грошові кошти на загальну суму 5 110 грн на рахунок, вказаний дівчиною під час листування.
  • Отримання контенту: Після здійснення оплати того ж дня йому було надіслано 8 фото та 11 відео за участю дівчини.

Судячи з матеріалів судового діла, у поимці “небезпечного злочинця” було задіяно не менше 10 співробітників правоохоронних органів.

Судове рішення

  • Визнання вини: Судом було встановлено, що дівчина вчинила виготовлення та збут зображень, відеопродукції порнографічного характеру, порушуючи ч. 2 ст. 301 КК України. Вона визнала свою провину.
  • Штраф: Сторонами угоди визначено узгоджене ними покарання — штраф у розмірі 2 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 35 700 грн.
  • Процесуальні витрати: Також дівчина має сплатити на користь держави процесуальні витрати на проведення експертиз у сумі 9 844,64 грн.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену 27 червня 2024 року між прокурором Дніпровської окружної прокуратури міста Києва та обвинуваченою. Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку через Дніпровський районний суд м. Києва протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button