Пригоди

Водія, що збив на смерть хлопчика в Лупарево, взяли під варту: нові подробиці

Шо розповів водій, який збив хлопчика і втік

Цей материал також доступний
41-річного водія, який збив шестирічного хлопчика в селі Лупарево і втік з місця події, взяли під варту без права на заставу. Суддя Іван Дірко Центрального районного суду міста Миколаєва озвучив подробиці трагічного інциденту та прийняв рішення про запобіжний захід.

19 липня 2024 року підозрюваний, керуючи автомобілем «ГАЗ 2705», порушив правила дорожнього руху, здійснюючи поворот праворуч. Внаслідок цього він збив шестирічного велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Водій зупинився, але замість того, щоб надати допомогу дитині, почав рухатися заднім ходом, переїхав хлопчика і зник з місця події. Від отриманих травм дитина померла до прибуття в лікарню.

На судовому засіданні підозрюваний визнав свою провину, пояснивши, що не помітив хлопчика. Він злякався самосуду з боку мешканців села, тому залишив місце події і ховався у свого знайомого. Коли дізнався, що дитина померла, а правоохоронці шукають його, він вирішив втекти. Однак наступного ранку повернувся і був затриманий поліцією.

Чоловіку інкримінують скоєння кримінальних правопорушень за ч.1 ст.135 та ч.2 ст.286 КК України. Адвокат підозрюваного просив обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або застави, посилаючись на недоведеність ризиків. Проте суддя вирішив застосувати тримання під вартою без можливості внесення застави.

Жителі Лупарево всією громадою ховали загиблого 6-річного хлопчика, висловлюючи гнів та обурення діями водія, який після наїзду втік з місця події. Поліція розшукала його наступного ранку, коли він ховався у знайомих.

Ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button