Пригоди

Наркодилери в телеграмі не сховаються: поліція - на варті!

Поліція ліквідувала найбільшу мережу наркодилерів в Україні: вилучено товарів на 11 млн грн

Цей материал також доступний

Національна поліція України знешкодила масштабну мережу наркодилерів, що продавала наркотики через інтернет. За даними прес-служби поліції, щомісячний дохід злочинців перевищував 10 млн грн.

Поліцейські провели спецоперацію в дев’яти регіонах України, під час якої затримали 14 наркодилерів. Всі затримані вже знаходяться під вартою, їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Злочинці використовували телеграм-канали для отримання замовлень та оптимізації процесу доставки наркотиків через поштові відправлення та закладки. Під час 50 санкціонованих обшуків у дев’яти регіонах було вилучено понад 20 кг наркотичних речовин, включаючи солі Альфа-PVP, амфетамін, мефедрон, канабіс, таблетки MDMA, 200 марок LSD, а також готівку у різній валюті на суму 2,8 млн грн, 8 автомобілів вартістю понад 170 тисяч доларів, зброю та патрони.

Фігурантам оголошено підозру за ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Оперативну діяльність провели співробітники Департаментів боротьби з наркозлочинністю та кіберполіції спільно з Головним слідчим управлінням Нацполіції та регіональними підрозділами поліції Харківщини, Донеччини, Одещини, Дніпропетровщини, Чернівецької області та м. Київ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button