Пригоди

"Пішла купатися і зникла": неймовірна історія порятунку жінки у Миколаєві

Врятовано мешканку Миколаєва на воді: подробиці інциденту

Цей материал також доступний

Влітку на Миколаївщині значно зростає кількість нещасних випадків на воді. Лише цього року зафіксовано 21 небезпечну подію, в яких загинуло 19 людей, включаючи одну дитину, та врятовано вісім осіб. За останні три тижні потонуло дев’ять людей.

Серед них врятували мешканку мікрорайону Намив, яка могла стати черговою жертвою водної стихії. Очевидці повідомили, що жінка, яка купалася у Бузькому лимані, зникла з поля зору своєї компанії.

“Ввечері на лінію 101 надійшло повідомлення про зникнення жінки під час купання. На місце негайно прибули рятувальники, зокрема аварійно-рятувальне відділення спеціального призначення, чергова зміна оперативно-координаційного центру та відділення державного воєнізованого гірничо-рятувального загону ДСНС України. Співробітники ДСНС на рятувальному човні «Kolibri» виявили жінку 1980 року народження приблизно за 40 метрів від берега. Вона була втомлена і не могла самостійно повернутися на берег. Її доставили на сушу, медичної допомоги вона не потребувала.”

Цей випадок підкреслює важливість оперативності у порятунку людей на воді, особливо у темну пору доби, коли видимість значно гірша.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button