Пригоди

Дитину на велосипеді в селі Лупареве збив насмерть 42-річний миколаївець

Подія сталась близько 20:00 19 липня

Цей материал також доступний

20 липня 2024 року відділ комунікації поліції Миколаївської області, повідомило деталі ДТП в селі Лупареве Галицинівської громади. Подія сталась близько 20:00 19 липня в селі на вулиці Маячна.

За попередніми даними, водій, керуючи автомобілем ГАЗ 2705, допустив наїзд на хлопчика-велосипедиста. У результаті 6-річний хлопчик отримав численні травми, від яких в помер в медичному закладі.

На місці пригоди поліцейські вилучили частки від транспортного засобу та розпочали пошуки водія.

“Сьогодні вранці поліцейські управління карного розшуку, кримінального аналізу, відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління обласного главку поліції та відділення поліції № 4 Миколаївського райуправління розшукали водія. 42-річний миколаївець після скоєння ДТП переховувався у знайомих”,  -йдеться в повідомленні.

с. Лупареве вул. Маячна

За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальні провадження, розпочаті за ознаками ч.1 ст. 135 Кримінального кодексу України «Залишення в небезпеці» та за ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкції статтей передбачають покарання до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та нині повідомили йому про підозру у скоєнні злочинів. Найближчим часом фігуранту обиратиметься запобіжний захід. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Страшна трагедія в селі Лупареве: водій насмерть збив хлопчика і втік із місця події

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button