Пригоди

Страшна трагедія в селі Лупареве: водій насмерть збив хлопчика і втік із місця події

Порушника затримано

Цей материал також доступний

19 липня 2024 року староста сіл Лимани та Лупареве Галицинівської ОТГ Наталія Панашій повідомила, що в Лупареве “бус” збив хлопчика.

“Страшна трагедія в селі Лупареве, зараз біля свого двору збито на смерть хлопчика… Білий бусік шукаємо всі, допоможіть, втік з місця”, – зазначила вона.

Пізніше староста повідомила про те, що прибрала пост, бо є надія:

“Поки пост про хлопчика прибрала… є маленька надія, єєє Дай Боже допомоги…. Ми продовжуємо шукати порушника!!”

Однак, на жаль станом на 8 годину ранку 20 липня стало відомо, що хлопчик загинув, а авто, яке скоїло смертельне ДТП знайдено.

“Вся інформація жителів прийнята до уваги.. Дякую всім підрозділам поліції за оперативне відпрацювання. Авто, яке скоїло ДТП, знайдено, власник переховується. На жаль, дуже важко повірити, що наш односелець загинув…. Щирі співчуття рідним та близьким. Тримаймося….”

Пізніше Панашій повідомила про затримання порушника:

“Доводжу до відома!! Наразі отримала інформацію, порушника-вбивцю затримано!!! На нього чекає покарання!!!! Пошуки припинено!!! Далі довіряємо поліції, не заважаємо і чекаємо… Важко!!! Тримаємося”.

“Сподіваємося, що буде належне покарання, а не як нещодавно одній особі в Миколаєві дали 4 роки умовно”, – висловили свої сподівання під дописом люди.

Також місцеві мешканці, у зв’язку з подією підняли питання щодо встановлення “лежачих поліцейських”:

“Питання щодо “лежачих поліцейських” на перехрестях у селах було актуальне ще до війни. Водятли (не плутати з водіями) правила ДТ та особливо швидкісний режим взагалі ігнорують. Люди та тварини гинуть”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button