Пригоди

Ракетна атака по Миколаєву: кількість постраждалих виросла до 24, пошкоджено 19 будинків

Пошкоджено також дитсадок та автомобілі. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Увечері 19 липня 2024 року (о 17:13) ворог завдав удару авіаційною ракетою Х-59 по житловому кварталу міста Миколаєва. Внаслідок атаки загинуло троє людей: хлопчик 12 років і дві жінки 53 та 63 років. Про це повідомляє 20 липня в ранковому зведенні Миколаївська ОВА.

24 людини отримали поранення, з них четверо дітей. До медичних закладів за допомогою звернулось 15 осіб, серед них 4 неповнолітніх. Медичну допомогу амбулаторно надано девʼятьом дорослим та двом дітям. Станом на 07:30 суботи, 20 липня, в медичних закладах знаходилися двоє дорослих та двоє дітей.

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено заклад дошкільної освіти, приватні автомобілі, девʼять багатоквартирних будинків. Всього, за попередніми даними, було пошкоджено 19 будинків.

Крім того, ввечері 19 липня, о 17:15, ракетного удару зазнала Мішково-Погорілівська громада Миколаївського району.

“Пошкоджено ангар на території фермерського господарства. Також виникла пожежа сухої трави, яку було оперативно ліквідовано вогнеборцями. Постраждалих немає”.

Від самого ранку 20 липня миколаївські комунальні служби ліквідують наслідки вчорашнього прильоту по житловому сектору в місті:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Троє загиблих і багато постраждалих, серед яких четверо неповнолітніх – результат “прильоту” в Миколаєві

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button