ПолітикаПригоди

Кривавий замах у Львові: Ірину Фаріон підстрелили у голову серед білого дня

Постріл у скроню, політикиня бореться за життя

Цей материал також доступний

У Львові сталася резонансна подія: на вулиці Масарика стріляли у відому політикиню Ірину Фаріон. За повідомленням львівської журналістки Марти Олярник, невідомий влучив у скроню жінки, її терміново забрала швидка. Інформацію підтвердили й інші джерела. Ірина Фаріон зараз знаходиться в критичному стані у лікарні.

Національна поліція підтвердила факт замаху:

“Поліція Львівщини встановлює обставини замаху на життя громадської діячки. Жінку із вогнепальним пораненням голови госпіталізували у лікарню. Правоохоронці вживають заходи для затримання стрілка,” – зазначили у відомстві.

Подія трапилася сьогодні, 19 липня, близько 19:30. Невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови.

На місці події працюють слідчі, оперативники та керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка.

Журналіст Смолій повідомляє, що стріляв молодий чоловік віком 20-25 років. Він очікував Ірину Фаріон біля виходу, щоб застрелити.

У Львові та області оголошено спеціальну операцію поліції з перехоплення стрілка. На місці події зосереджено багато поліції, на землі велика калюжа крові.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button