Пригоди

Невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір’я мера Баштанки

Посадовець та мешканці будинку не постраждали

Цей материал також доступний

16 липня 2024 року близько 22:30 на подвір’ї мера Баштанки невідомі кинули вибуховий пристрій, який здетонував. Про це повідомив сам 42-річний мер, який звернувся до Баштанського районного відділу поліції пізно ввечері.

Повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Заявник зазначив, що ввечері повернувся додому на автомобілі та не зачинивши ворота, пішов до будинку. Через деякий час він почув вибух на подвір’ї. Внаслідок вибуху пошкоджень зазнав транспортний засіб заявника. На щастя, посадовець та мешканці будинку не постраждали.

Поліцейські, які прибули на місце події, вилучили складові та уламки, попередньо від гранати РГД-5. Ці речові докази були направлені на експертне дослідження.

Осколки від гранати

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України («Хуліганство»). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини злочину та осіб, причетних до його вчинення.

Поліція звертається до громадян із проханням повідомляти корисну для слідства інформацію за адресою: м. Баштанка, вул. Семена Бойченка, 5, або за телефонами (0512) 53-13-08, (05158) 2-71-56, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button