ПолітикаСуспільствоТема дня

"Вийшли голодні, але дуже задоволені", - Кім про зустріч з Президентом України

"Зміг донести до Президента важливість водогону і як це зробити в терміни"...

Цей материал також доступний

У вівторок, 16 липня 2024 р., голова Миколаївської ОВА Віталій Кім на своїй сторінці в “Телеграм” звернувся до миколаївців:

“Я у доброму настрої через те, що на День Державності вчора в Києві зібрав президент Володимир Зеленський всі військові адміністрації, і в нас там було 7 годин – по годині на… Там, президент України, ми йому доповідали – він спілкувався з нами щодо проблемних питань в регіоні; прем’єр-міністр України також був там, міністр енергетики, міністр оборони; Андрій Борисович Єрмак по міжнародній – там теж окрема дуже історія важлива…

То 7 годин ми проговорювали по напрямкам: задачі, пріоритети, доповідали по проблематиці… Розібрали всі питання, всі шляхи, як це робити. Зміг донести до Президента важливість водогону і як це зробити в терміни. І також з прем’єром зараз вибудовується, як це зробити. Це одна з пріоритетних задач для мене і проблем для Миколаївського регіону… Тому голодні, але дуже задоволені вийшли з певними завданнями на півроку (тобто по всім напрямкам). Я буду інформацію видавати потроху, щоби не “зглазити”. Дуже ефективно попрацювали. Зараз приїхав назад в регіон, з повною купою ідей і задач, і завдань… Ну, прям вогонь. Тому всіх вітаю з Днем Державності, з гарним робочим днем, який був, і з нашими перспективами”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Оце так швидкість. На третій рік таки зміг донести до президента важливість водогону в місті. Ось як виглядає ''ефективна'' робота.

  2. Обещанного три года ждут!Будем ждать воду пока рак не свинет!Кому вы верете?Нас уже два года с лишним завтраками кормят!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button