Пригоди

Український підліток потрапив до реанімації після жорстокого побиття групою поляків

Він залишився без пальця, також у юнака - перелом кісток черепа

Цей материал також доступний

В Кракові український підліток потрапив до реанімації після того, як його жорстоко побила група поляків. Як повідомляє видання yavp.pl, подія сталась ввечері 10 липня 2024 року, коли 17-річний хлопець з друзями відпочивав на місцевій водоймі. Його матір розповіла, що до підлітків підійшли четверо молодиків і стали вимагати цигарки. Однак, коли не отримали бажане, то почали поводитись агресивно.

Постраждалий пробував стати на захист своїх друзів, але зав’язалася бійка. Нападники використали сльозогінний газ та холодну зброю — мачете. Поляки відрізали один із пальців хлопцю та сильно вдарили по голові.

Українець, щоб врятувати своє життя, стрибнув у водойму. Після цього нападники втекли. Зараз підліток перебуває у реанімації. У нього перелом кісток черепа.

15 липня правоохоронні органи повідомили про затримання нападників. Ними виявилися 15, 16 і 17-річні поляки. Старший – перебував у розшуку, оскільки втік із Молодіжного освітнього центру.

Як зазначають в поліції, під час обшуку у квартирі, де проживав 17-річний підліток, було виявлено та вилучено предмет, яким, найімовірніше, було завдано удару потерпілому, громадянину України.

Усім трьом висунули обвинувачення в участі в побитті із застосуванням небезпечного предмета за статтею “Хуліганство”. Також старшому нападнику висунули обвинувачення в нанесенні тілесних ушкоджень, його взяли під варту на три місяці. А з 15- і 16-річними підлітками розбиратиметься суд у сімейних справах.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button