Пригоди

60 повідомлень – 60 днів у СІЗО: миколаївця судять за інформацію про пересування ТЦК по місту

Центральний районний суд Миколаєва ухвалив рішення про взяття під варту 34-річного чоловіка, якого підозрюють у поширенні інформації про переміщення працівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП).

Суд повідомляє, що підозрюваний розмістив понад 60 повідомлень у соціальних мережах з деталями про час та місце перебування військовослужбовців, які займалися мобілізаційними заходами.

«У судовому засіданні підозрюваний категорично заперечив свою провину, наполегливо доводив, що публікував вигадану ним інформацію, що в свою чергу було спростовано дослідженою у ході розгляду клопотання відповіддю з ТЦК і СП. Відповідно до наданої інформації, близько 90 % опублікованих підозрюваним повідомлень про час та місце перебування військовослужбовців ТЦК відповідали дійсності», — йдеться у повідомленні.

Підозрюваний просив суд конфіскувати його комп’ютер та телефон та застосувати до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Захисник також просила суд відмовити у задоволенні клопотання прокурора.

Суддя Галина Подзігун вирішила застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Нагадаємо ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button