Пригоди

У Києві топ-чиновник врізався у автомобіль, від чого постраждала дівчина втратила обидві ноги

Кристіна Безрук перебувала на проїзній частині

Цей материал також доступний

14 липня 2024 року в Києві керівник детективів Бюро економічної безпеки Олександр Ткачук в’їхав у автомобіль, що зупинився через ДТП, разом з його пасажиркою, повідомляє Українська правда.

На Столичному шосе автомобіль марки Dodge зупинився через технічну несправність на четвертій смузі проїзної частини. В цей час відбулося зіткнення з автомобілем ВАЗ. Після зіткнення водій Dodge та пасажирка автомобіля, Безрук А. та Безрук К. (жінка), вийшли з салону і знаходилися біля задньої частини автомобіля.

Близько 11:23 керівник детективів Бюро економічної безпеки Олександр Ткачук, керуючи “Toyota Camry“, що рухався по 4-й смузі Столичного шосе, скоїв наїзд на нерухоме авто “Dodge” і на пішохода Кристіну Безрук, яка перебувала на проїзній частині.

За інформацією від видання, після ДТП Кристіну Безрук, у якої діагностували “травматичну ампутацію нижніх кінцівок”, та водія Toyota Ткачука госпіталізували до лікарні. На місці події прилад “Драгер” підтвердив, що Ткачук був трезвим, і він добровільно здав зразки на дослідження. Досудове розслідування проводять слідчі ДБР.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button