Спорт

Війна не зупиняє їх: Миколаївські спортсмени на шляху до Олімпіади!

Миколаївські спортсмени - герої документального фільму «La Ukrainian Flame» / «Українське полумʼя» ???

Цей материал також доступний

? Документальний фільм режисерів Бенджаміна Монтеля та Антоніна Бутінара Руеля відкриває нам світ молодих українських спортсменів, які, незважаючи на всі труднощі, прагнуть взяти участь в Олімпійських іграх 2024 року в Парижі. Серед них чемпіони з гімнастики, плавання, фехтування, боротьби та веслування, які долають неймовірні виклики на шляху до своїх мрій.

Герої цього фільму живуть під звуки сирен та обстрілів, тренуючись в умовах війни. Їхні тренування проходять у сховищах, де вони продовжують працювати над собою та своїми навичками, попри постійну небезпеку.

Попри всі труднощі, українські спортсмени демонструють неймовірну рішучість. Це історія про непохитний український дух, нашу надихаючу молодь, яка прагне перемогти та вірить у свою перемогу!

У фільмі взяли участь:

? Аліна Полозюк, рапіристка МСДЮСШОР з фехтування. Вона займає перше місце в рейтингу українських спортсменок жіночої рапіри.

Аліна Полозюк:
“Цей сезон важкий для мене, бо я веду боротьбу із собою.”

??‍♂️ Валерія Перемета, художня гімнастка КДЮСШ «Перемога». Вона здобула ліцензію на участь в Олімпійських іграх 2024 року в Парижі, які проходитимуть з 27 липня до 11 серпня.

? Володимир Дзюбинський, веслувальник СДЮСШОР з веслувальних видів спорту, призер європейських змагань та фіналіст світових чемпіонатів.

? Воїн 95 бригади ДШВ ЗСУ, минулого року Володимир Дзюбинський зазнав поранення і втратив ногу. Після довгого лікування він знову став на ноги, тренується та прагне стати паралімпійцем. Це його головна мета на наступну Паралімпіаду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button