Пригоди

Миколаївець посварився зі своєю дівчиною та почав стріляти

На вулиці 3-й Слобідській чоловік стріляв із пістолета

Цей материал також доступний

Ввечері 11 липня 2024 року поліція отримала повідомлення про стрілянину у дворі багатоповерхівки на вулиці 3-й Слобідській у Миколаєві.

Поліція Миколаївської області інформує, що 27-річний чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, посварився зі своєю дівчиною та почав стріляти на вулиці. На щастя, ніхто не постраждав.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група виявила та вилучила пістолет і патрони, які зловмисник викинув після інциденту.

Поліцейські затримали 27-річного чоловіка, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, та доставили його до райуправління. Затримання проведено у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, слідчі повідомили затриманого про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України “Хуліганство із застосуванням зброї“.

За вчинене зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення.

Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід (на час досудового слідства) у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button