Пригоди

Поранений мер Вознесенська розповів подробиці обстрілу

Вознесенський міський голова Євгеній Величко розповів про наслідки російської атаки

Міський голова Вознесенська Євгеній Величко повідомив подробиці російської атаки, яка відбулася 10 липня, через яку він сам отримав поранення і зараз перебуває на лікарняному. Проте, вже зранку 11 липня він взяв участь у кількох нарадах.

Величко зазначив:

“Зараз на лікарняному, але маю декілька важливих нарад, заскочив на роботу. Лікарі просять трошки полежати, але зараз не час полежати, багато роботи, треба попрацювати. Травмовані — легкі, важких і у реанімації нікого немає, всі у терапії. Сьогодні всіх відвідав, всі більш-менш одужують.”

За словами міського голови, російська ракета влучила о 15:10 у підприємство, яке знаходиться приблизно у 800 метрах від центру міста. Поруч розташована кластерна лікарня, а також приміщення, яке підприємство надавало дітям для заняття спортом.

Величко підкреслив:

“Через 20 хвилин там мало бути близько 30 дітей. На щастя, дітей на час прильоту не було.”

Мер також розповів, що до обрання на посаду міського голови він відпрацював на цьому підприємстві десять років. Підприємство займається будівельними матеріалами та будівництвом.

Величко додав:

“На жаль, було влучення. Внаслідок атаки один співробітник загинув, його особу довелося встановлювати через текст ДНК. Ми розуміємо, що шукаємо людину і маємо одне тіло, розуміємо, що це він. Але ще чекаємо підтвердження. Буде юридичний факт і після цього буде запроваджена процедура допомоги родині загиблого.”

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу Вознесенська постраждало вісім осіб, включаючи міського голову Євгена Величка, та загинула одна людина.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button