Пригоди

В Миколаєві п'яний за кермом намагався дати хабара поліції

У Центральному районному суді м. Миколаєва винесено вирок за спробу підкупу поліцейського

Цей материал також доступний

Суд Центрального району м. Миколаєва виніс вирок 24-річному жителю одного із сіл, який намагався уникнути відповідальності за керування автомобілем у стані сп’яніння шляхом передачі хабара поліцейському.

Розгляд справи відбувався під головуванням судді Тетяни Фортуни. У травні 2024 року на обвинуваченого було складено протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Щоб уникнути відповідальності, обвинувачений запропонував заступнику начальника одного з районних відділів поліції хабар у розмірі 25 тисяч гривень. Поліцейський відразу звернувся із заявою до правоохоронних органів.

Через кілька днів, перебуваючи у службовому кабінеті поліцейського, обвинувачений передав хабар у розмірі 25 тисяч гривень.

Між обвинуваченим та прокурором було укладено угоду про визнання провини, згідно з якою обвинувачений повністю визнав свою провину та не заперечував обставини злочину. Сторони узгодили покарання у вигляді штрафу в розмірі 34 тисячі гривень. Суд затвердив угоду та ухвалив конфіскувати хабар у дохід держави, а також стягнути з обвинуваченого витрати на залучення експерта.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button