Пригоди

Переправлення через кордон: у Миколаєві двоє чоловіків затримані за 6000 доларів!

У Миколаєві двоє чоловіків підозрюються у сприянні незаконному переправленню осіб через кордон

Цей материал також доступний

Миколаївська обласна прокуратура повідомила про підозру двом мешканцям міста у незакінченому замаху на сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України.

Зловмисники надавали поради, засоби та усували перешкоди для здійснення своєї діяльності. Їх підозрюють у діях організованою групою з корисливих мотивів та в одержанні неправомірної вигоди для себе та третьої особи за вплив на прийняття рішень посадовими особами (ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 332, ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Слідство встановило, що двоє чоловіків, віком 34 та 39 років, знали про намір свого знайомого уникнути військової служби. Вони запропонували йому вирішити це питання за певну винагороду. Зловмисники запевнили, що мають зв’язки та можливість оформити документи для звільнення від служби строком на один рік, що дозволить законно перетнути кордон.

Вони домовилися оформити документи про розірвання шлюбу та опіку над малолітньою дитиною. За свої “послуги” вони отримали 6000 доларів США.

Зловмисників затримали згідно зі ст. 208 КК України одразу після отримання неправомірної вигоди. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом на заставу у розмірі 241 840 гривень кожному.

Розслідуванням займається СУ ГУНП в Миколаївській області, оперативний супровід здійснює Управління стратегічних розслідувань.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button