Суспільство

Час дорогих подарунків: Кабмін закупив годинники на 700 тисяч

Витрати Кабміну: Сувенірні годинники на майже 700 тисяч гривень

Цей материал також доступний

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України протягом лютого-квітня домовився з ТОВ “Київський годинниковий завод” про закупівлю 296 сувенірних кварцових наручних годинників із написом “Від прем’єр-міністра України” на суму майже 700 тисяч гривень. Ці дані були отримані з системи державних закупівель ProZorro, повідомляють Українські Новини.

Деталі закупівлі

Уряд придбав:

  • 200 наручних чоловічих годинників “ТІМЕ-R” 319-613 по 2 460 гривень за одиницю
  • 96 наручних жіночих годинників “ТІМЕ-R” 460-623 по 2 130 гривень за одиницю

Чоловічі годинники були замовлені в темно-синіх, а жіночі — в темно-червоних подарункових футлярах. На циферблаті годинників розміщується малий державний герб України та напис “Від прем’єр-міністра України”, а на задній кришці — малий державний герб України та напис “Від прем’єр-міністра України” з ім’ям та прізвищем.

Про компанію-постачальника

Київський годинниковий завод був заснований у 1997 році і займається серійним виробництвом годинників. У листопаді 2002 року завод розпочав виготовлення наручних годинників під торговою маркою Kleynod. Кінцевим бенефіціаром ТОВ “Київський годинниковий завод” є Олексій Золотарьов.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Кому потрібно це барахло? Годинники, медальки, значки, подячні листи. Невже немає на що виділити кошти коли країна у вогні?

  2. ну если более менее часы по качеству от 1000 гривень то 700 штук как раз на эту сумму не такая уж и большая цена

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button