Пригоди

Викруткою кілька разів у живіт: так на Миколаївщині скінчилося пияцтво "зрілих" чоловіків

Зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк до 15 років

Цей материал також доступний

7 липня 2024 року до чергової частини Вознесенського райуправління поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про те, що до лікарні доставлений чоловік із множинними проникаючими пораненнями живота.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські зʼясували, що під час спільного вживання алкоголю між 40-річним потерпілим та його 50-річним знайомим виникла сварка. У ході конфлікту старший із чоловіків схопив викрутку та наніс удари потерпілому в область живота.

З місця події потерпілого забрала швидка, наразі він перебуває у лікарні, його життю нічого не загрожує.

Знаряддя злочину – викрутку поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

Того ж дня слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він неодноразово потрапляв в коло зору поліцейських за скоєння майнових злочинів.

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури слідчі оголосили затриманому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 на ч. 3 ст.15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув’язнення.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button