Суспільство

Спека на Миколаївщині: синоптики дали кілька порад, щоб "не зваритися"

Уникайте надмірного перебування на сонці та дбайте про своє здоров’я!

Цей материал також доступний

8 липня 2024 року на Миколаївщині пануватиме малохмарна погода без опадів. Про це повідомляє Миколаївський обласний центр з гідрометеорології. Вітер очікується північно-східний, зі швидкістю 6-11 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 17 до 22 градусів, вдень підніметься до 34-39 градусів.

Мешканцям області рекомендують дотримуватися кількох простих порад, щоб зберегти здоров’я під час спекотної погоди:

  • Знаходьтеся в тіні: під час перебування на вулиці намагайтеся бути в затінених місцях, щоб уникнути прямого сонячного проміння.
  • Гідратація: щоб доїхати до роботи і «не зваритися» по дорозі, візьміть з собою пляшку прохолодної води і пийте її потроху.
  • Освіжайтеся: намагайтеся обполіскуватися під теплою водою якомога частіше. Мило чи інші засоби не потрібно використовувати занадто часто. Ванни для ніг також можуть допомогти охолодитися.
  • Охолодження на роботі: у більшості людей немає можливості прийняти душ на роботі, але завжди можна охолодитися, періодично змочуючи зап’ястя і руки до ліктів холодною водою.
  • Піклуйтеся про домашніх улюбленців: регулярно давайте їм воду, слідкуючи за тим, щоб вона була прохолодна.

Бережіть себе та своїх близьких, дотримуючись цих простих рекомендацій під час спеки. Уникайте надмірного перебування на сонці та дбайте про своє здоров’я!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button