Пригоди

Справа наркоторговців, затриманих у Миколаєві зі значним обсягом зілля, передана до суду

Злочинцям загрожує до 12 років ув'язнення і конфіскація майна

Цей материал також доступний

Слідчі слідчого управління спільно з оперативниками управління карного розшуку обласного главку поліції та під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури викрили та припинили злочинну діяльність миколаївців віком 22, 24 та 29 років.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що в липні минулого року 29-річний житель Миколаєва організував схему наркобізнесу. До злочинної діяльності зловмисник залучив свою 22-річну співмешканку та 24-річного знайомого, розподіливши між ними ролі.

Як повідомляє головне управління Національної поліції в Миколаївській області, фігуранти купували наркотики та психотропи через поштові доставки. Вони орендували спеціальну квартиру, де зберігали та фасували наркотики для подальшого безконтактного збуту. Наркотики продавали через інтернет-крамницю та розміщували закладки по всьому місту.

гроші - наркотики

На початку квітня 2024 року слідчі затримали всіх трьох підозрюваних під час розкладання наркозакладок відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час особистого обшуку у 22-річної жінки поліцейські вилучили 69 згортків з психотропною речовиною PVP.

Під час санкціонованого обшуку в орендованій квартирі, де проживали співмешканці, правоохоронці вилучили майже 985 грамів психотропної речовини PVP, понад 70 грамів амфетаміну, 100 грамів готового до вживання канабісу, а також приладдя для фасування – ZIP-пакети, ізоленту, ваги, 400 євро та 600 доларів США.

Тоді слідчі за погодженням з обласною прокуратурою повідомили всім трьом підозрюваним про підозру за ч. 2 та ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Їх звинувачують у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті великих і особливо великих розмірів психотропних речовин, а також у повторному незаконному збуті особливо небезпечних психотропних речовин організованою групою.

Під час слідства двом з підозрюваних обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а третього суд постановив тримати під вартою.

Обшук угрупування що продавали наркотичні речовини

Поліція завершила досудове розслідування і направила обвинувальний акт до прокуратури, яка відправила його до суду для розгляду справи на суттєвому рівні.

Злочинцям загрожує до 12 років ув’язнення і конфіскація майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button