Пригоди

У Миколаєві внаслідок ДТП перекинувся Matiz: водійку доставили до лікарні

Діти були на задньому сидінні без дитячих автокрісел.

Цей материал також доступний

Вдень 4 липня на перехресті вулиць Садова та Потьомкінська у Миколаєві сталася масштабна ДТП за участі трьох автомобілів.

Daewoo Matiz рухався по Садовій у напрямку Великої Морської та не пропустив Hyundai Elantra, який їхав по Потьомкінській. Унаслідок зіткнення Daewoo Matiz перекинувся на бік, а Hyundai врізався в Peugeot Partner – автомобіль КП “Центр захисту тварин”.

Свідчення очевидців

За словами очевидців, дівчина на Daewoo не надала переваги автомобілю Hyundai, який їхав по вул. Потьомкінській з боку вул. 3-й Слобідської. Інші автомобілі зупинилися, щоб пропустити Hyundai, але Daewoo продовжував рух.

Наслідки аварії

Унаслідок ДТП постраждала водійка Daewoo, яку доставили до лікарні для обстеження. Пасажирка Daewoo не постраждала, двоє дітей (4 і 12 років), які також їхали в автомобілі, отримали легкі травми. Діти були на задньому сидінні без дитячих автокрісел. Після огляду медики відпустили їх додому.

Пошкодження та затримки

Всі три автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень. Через аварію заблоковано рух трамваїв по вул. Потьомкінській, що спричинило незручності для мешканців міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button