Пригоди

Кохання і зрада: як звичайний працівник пошти став шпигуном у Миколаєві

«Залицяльник» після відмови навів російськи ракети на будинок жінки у Миколаєві

Цей материал також доступний

У Центральному районному суді Миколаєва продовжується розгляд справи проти 46-річного чоловіка, обвинуваченого у державній зраді. Прес-служба суду повідомляє, що засідання веде колегія суддів у складі Наталії Черенкової, Олександра Чулупи під головуванням Сергія Медюка.

Свідчення жертви погроз

На судовому засіданні свідок розповіла, як обвинувачений, працюючи у поштовому відділенні, отримав її номер телефону під час виконання своїх службових обов’язків. Згодом він почав надсилати їй повідомлення, на які вона не хотіла відповідати. Обвинувачений повідомив, що співпрацює зі спецслужбами РФ і може надати координати її будинку для ракетного удару. Ці погрози вона не сприймала серйозно, але під час судового засідання упізнала його.

Допит свідків та продовження арешту

Суд уже допитав всіх свідків у цій справі та ухвалив рішення про продовження термінів тримання під вартою для обвинуваченого.

Історія зради

Згідно з матеріалами справи, обвинувачений погодився за грошову винагороду надавати інформацію про дислокацію підрозділів ЗС України та об’єктів критичної інфраструктури в Миколаєві особам, які позиціонували себе як представники РФ. Він надсилав координати місць, де, на його думку, розміщувалися підрозділи ЗСУ. Одне з повідомлень містило координати багатоповерхівки, яка не використовувалася для військових цілей.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button