Пригоди

Російські окупанти захопили населені пункти на Донеччині, - DeepState

Російські війська продовжують агресивні дії на сході України, зокрема захопивши населені пункти Сокіл та Схід у Донецькій області.

Про це повідомляє моніторинговий проект DeepState. Окрім цього, окупанти просунулися на декількох ділянках у Харківській та Донецькій областях.

“Ворог окупував Сокіл і Схід, а також просунувся в Сотницькому Козачці (кордон Харківської області з РФ, – ред.), Північному, біля Дружби, Євгенівки та Новопокровського (Донецька область, – ред.)”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, з початку доби, 3 липня, і до 22:00 на передовій сталося 135 бойових зіткнень. Зокрема, російські загарбники на Харківському напрямку 11 разів штурмували позиції українських підрозділів у районах Липців, Вовчанська та Глибокого.

На Покровському напрямку ситуація залишається напруженою: зафіксовано 34 штурмові та наступальні дії з боку противника. “Гаряче” і на Торецькому напрямку, де росіяни 17 разів намагалися потіснити українських захисників поблизу Деліївки, Торецька, Північного та Нью-Йорка.

Раніше командир розвідувального взводу 92-ї ОШБР із позивним “Котя” розповів, що на Харківському напрямку Силам оборони України вдалося трохи відтіснити окупантів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button