Пригоди

Помста: мешканець Миколаївщини підстрелив авто на подвірʼї сусіда

За це йому загрожує до 7 років ув’язнення

Цей материал також доступний

Згідно з даними слідства, 27 червня 2024 року в селі Лиса Гора Миколаївської області 50-річний місцевий мешканець, узявши рушницю, зайшов до двору будинку свого сусіда і здійснив кілька пострілів, в результаті чого пошкодив автомобіль.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, на щастя, ніхто не постраждав. Підозрюваний вчинив це через особисті конфлікти зі знайомим і вирішив помститися, використовуючи рушницю. Після пострілів він втік з місця події.

Вилучили мисливську рушницю

З місця події поліцейські вилучили мисливську рушницю та 2 гільзи, які направили на експертне дослідження. Зловмисника доставили до райвідділу поліції, де слідчі затримали його згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому, що він підозрюється у вчиненні хуліганства з використанням зброї за статтею 296 Кримінального кодексу України. За це йому загрожує до 7 років ув’язнення.

Суд вирішив тримати підозрюваного під вартою протягом 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 60560 гривень. Досудове розслідування ще триває.

Здійснив кілька пострілів і пошкодив автомобіль

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button