ПолітикаСуспільствоТема дня

Зеленський обіцяє мирний план до кінця року

Україна повинна розробити зрозумілий мирний план до кінця року, - Зеленський

Цей материал також доступний

Україна має представити зрозумілий мирний план вже до кінця поточного року. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова президента Володимира Зеленського під час брифінгу зі словенською колегою Наталкою Пірц Мусар.

Президент підкреслив, що після саміту світу Київ активно працює над трьома детальними планами, які стосуються енергетики, продовольчої безпеки та обміну. За цими напрямками буде підготовлено план найближчим часом. Також по інших пунктах української формули світу буде розроблено сукупний план, який згодом буде представлено партнерам.

Пряма мова Зеленського:

“Для нас дуже важливо показати план закінчення війни, який буде підтриманий більшістю світу. Це дипломатичний шлях, над яким ми працюємо. Крім цього, як я вам сказав, не все залежить від нас”.

За словами Зеленського, Україна нарощує виробництво технологій, дронів, артилерії та засобів радіоелектронної боротьби, щоб бути сильнішими на полі бою. Для країни важливо бути сильною, оскільки Російська Федерація, крім сили, нічого не розуміє і не поважає нікого, крім сильних.

Пряма мова Зеленського:

“Тобто це дві паралельні речі: бути сильними на полі бою та розробити зрозумілий план, детальний план, і він буде готовий цього року”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Не надо ничего обещать тем более тому кто сам никто и погубил столько невинных людей

  2. Не все зависит от нас ! Да ничего ровным счетом от нас не зависит ! Мы будем делать , как нам скажут , мир , значит мир , война значит война , мнение украинцев никому не интересно

    1. Лариса Маликова Обіцяти це ще не виконувати. Не забувайте, що він артист балакучого жанру.😒

    1. Maksym Ryzhyk цю суку пожиттєво з конфіскацією майна і всі говорячи голови за тридцять два роки,тусанул колоду скільки Братиків Козаків Воїнів загубили,шакали штабу вже міліонери сцикуни,купа хлопців вже на СІЗО, Правда не на часі барАни все з'їдять.

  3. Я согласна мирный план и мир это два разных варианта
    Неужели сколько полегло ребят всё напрасно ... скоты и всё что можно сказать за наших депутатов ...свини натуральные ...На рожи только посмотреть и больше ничего не надо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button