Суспільство

Кім наказав готувати школи в Миколаївській області до «запуску»

«Є запит на поновлення офлайн навчання»

Цей материал також доступний

У середу, 26 червня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім провів селекторну нараду із сільськими, селищними та міськими головами щодо підготовки освітніх закладів до нового навчального року. Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

На нараді також були присутні заступник начальника ОВА Олександр Трайтлі, представники управління охорони здоров’я, департаменту освіти та науки ОВА, ГУ ДСНС України, ГУ Нацполіції, ГУ Держпродспоживслужби.

Віталій Кім звернувся до керівників районів та голів територіальних громад з проханням створити комісії для належної підготовки закладів до нового навчального року.

«Є запит суспільства до відновлення офлайн навчання. Для цього необхідно якісно підготувати заклади освіти до початку нового навчального року. Одним із головних критеріїв є безпечність освітнього процесу. Особливу увагу потрібно приділити наявності укриттів, підготовці харчоблоків, систем водопостачання та водовідведення, згідно з санітарно-епідеміологічними нормами», – наголосив він.

Очільник області також акцентував на необхідності забезпечення закладів альтернативними джерелами енергії.

«Прошу вас максимально сприяти роботі комісій та надавати необхідну допомогу органам місцевого самоврядування», – додав він.

Зі свого боку Олександр Трайтлі звернувся до присутніх із закликом консолідувати зусилля та разом шукати варіанти розв’язання нагальних питань.

«До початку навчального року нам необхідно вирішити всі проблемні питання, що потребують нашої координації, аби діти могли повернутися до навчання в безпечних умовах», – зазначив заступник начальника ОВА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Ким на тебе відкрита справа в набу за зниклі гроші 800000 міліон в цьому році і 3 міліарда з початку війни .розповідай як людям брехав про воду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button