ПолітикаСуспільство

У Міноборони передумали додати призовникам ще 90 днів на оновлення даних

Останній день для оновлення даних залишається на 16 липня 2024 року

Цей материал також доступний

Міністерство оборони України не підтримує ідею збільшення термінів оновлення даних у ТЦК для військовозобов’язаних з 60 до 150 днів. Останній день для оновлення даних залишається на 16 липня 2024 року. Цю інформацію міністр Рустем Умєров узгодив у листі до Верховної Ради від 25 червня 2024 року.

“У Міністерстві оборони України, в межах компетенції, з урахуванням проведеного аналізу уточнення даних громадянами України через електронний кабінет, центри надання адміністративних послуг та шляхом особистого прибуття до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, додатково опрацьовано проєкт Закону України “Про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про внесення змін до еяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку” щодо продовження строку оновлення військово-облікових даних”, реєстраційний № 11305 від 29.05.2024, поданий народним депутатом України Ар’євим В.І. та іншими народними депутатами України, який не підтримується.

Лист Міністерства оборони від 24.06.2024 № 220/8804 прошу залишити без розгляду”, -дали відповідь міністри на законопроєкт.

У документі від 24 червня, підписаному міністром оборони Рустемом Умєровим і оприлюдненому у системі електронного документообігу (СЕДО), зазначалося, що Міністерство оборони підтримує законопроєкт №11305.

Лист Міністерства оборони

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button