Пригоди

20-річного юнака жорстоко поранили ножем на Миколаївщині

Поліція затримала підозрюваного

Цей материал також доступний

В ніч на 23 червня до чергової частини відділення поліції № 1 Вознесенського районного управління надійшло тривожне повідомлення від медичних працівників: до них з численними ножовими пораненнями був госпіталізований 20-річний мешканець Братської громади.

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Миколаївської області.

Поліція з’ясувала подробиці інциденту:

В результаті слідчо-оперативних заходів стало відомо, що ножові поранення потерпілому наніс 24-річний чоловік. Конфлікт між чоловіками виник пізно ввечері біля домоволодіння зловмисника, під час якого старший з них завдав молодшому ударів ножем у живіт та грудну клітину. Після скоєння злочину зловмисник втік з місця події.

Розшук та затримання:

Поліцейським вдалося швидко встановити місцезнаходження підозрюваного, який переховувався у знайомих. Його було затримано та доставлено до відділення поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Обвинувачення та подальші дії:

Затриманому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button