Пригоди

ДТП у Корабельному: водія вантажівки, що в'їхав у джип, суд оштрафував на 850 грн

Рішення може бути оскаржено протягом 10 днів з дня його винесення

Цей материал також доступний

19 червня 2024 року суддя Корабельного районного суду м. Миколаєва розглянула справу про адміністративне правопорушення стосовно громадянина України, який працює водієм.

За інформацією з Єдиного державного реєстру судових рішень, 30 квітня 2024 року о 12:54 водій вантажного тягача DAF FT XF 105, Євген Р. у Корабельному районі міста Миколаєва (по проспекту Богоявленському, біля будинку №130) не дотримався безпечної швидкості руху та не зберіг безпечної дистанції. В результаті чого сталося зіткнення з автомобілем “Mitsubishi Outlender“, яким керував Олег В.

Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження, що призвело до матеріальної шкоди.

Водій DAF не з’явився на судове засідання, хоча був повідомлений про нього за допомогою смс-повідомлення на номер телефону, зазначений при складанні протоколу. Він не повідомив суд про причину своєї відсутності.

На підставі протоколу про правопорушення суд визнав Євгена Р. винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження автомобілів. При вирішенні питання про штраф суд врахував серйозність порушення, вину водія, його фінансові можливості та інші обставини.

Суд постановив: Євгена Р. визнати винним у скоєнні адміністративного правопорушення і накласти на нього штраф у розмірі 850 гривень на користь держави. Також він повинен сплатити судовий збір у розмірі 605,60 гривень. Рішення може бути оскаржено в Миколаївський апеляційний суд через Корабельний районний суд міста Миколаєва протягом 10 днів з дня його винесення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button