СуспільствоТема дня

Бідний Корабельний: тут відсутній інтернет навіть при наявності світла, навіть в суді

Автоматично припиняється робота всіх функціоналів

Цей материал також доступний

В Корабельному районному суді міста Миколаєва звернулися до відвідувачів з проханням віднестися з розумінням і терпінням до ще одної проблеми, яка, до речі, спіткала не лише систему правосуддя, а й усіх мешканців Корабельного району:

“У разі відключення світла в суді автоматично припиняється робота всіх функціоналів. Відповідно, під час відключення світла, суд здійснювати свою діяльність в повному обсязі не має можливості. До того ж, навіть при наявності двох годин світла в суді відсутній інтернет, що унеможливлює роботу в Електронному суді, у відповідних підсистемах та з іншими серверами”, – йдеться в повідомленні.

Прийом документів у паперовому вигляді продовжує відбуватися відповідно до графіку роботи суду. Проте реєстрація документів в Автоматизованій системі документообігу, відправлення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, здійснення електронних запитів та інша робота, яка передбачає наявність світла та інтернету, буде здійснюватися працівниками суду при першій можливості в порядку черговості та невідкладності, – додали в персслужбі суду.

Корабельний районний суд відноситься до першої черги Графіку погодинних відключень (ГПВ) світла.

Під час відвідування суду пропонуємо слідкувати за графіками та їх оновленнями на сайті АТ «Миколаївобленерго».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button