ПригодиТема дня

В Миколаєві масово горять контейнери для сміття - мешканці підозрюють таємну змову

Тільки за минулу добу в Миколаєві відбулося загорання чотирьох контейнерів

Цей материал також доступний

Під час комендантської години, 04:15 п’ятниці, 21 червня 2024 року, до редакції надійшло повідомлення про пожежу контейнера для сміття по вулиці Океанівській (колишній вул. Артема) в Корабельному районі міста Миколаєва:

“Горить сміття, і біля смітника стоїть машина, і там 2 людини, і вони нічого не роблять, нікого не викликають, а просто дивляться. Мені здається, що це вони підпалили…”, – зазначив автор надісланих нам відеозаписів події.

Останнім часом в нашому місті почастішали подібні повідомлення – сміттєві баки (ймовірно, через підпал) горять, як то кажуть, масово. Тільки за минулу добу в Миколаєві відбулося загорання чотирьох пластикових контейнерів для сміття. Причина встановлюється, – повідомила сьогодні вранці пресслужба міськради.

“Який сенс ціх піджогів? Цеж не діти роблять вночі?”, – задається питанням наша читачка Галина.

“Самі підпалюють, потім доповідають. Підприємство, яке виробляє контейнери, – без роботи, ось і з’явилася, висновки робіть самі, але в іншому місті таке було: підприємець мав баки, але не було куди продати, підкупив малоліток, ті й підпалювали.

Просто так палити не будуть, за баки платитимемо ми, просто піднімуть тариф і все”, – припускає мешканець Корабельного району Дмитро.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button