СуспільствоТема дня

Україна готується до зими: Зеленський планує енергетичну революцію

Володимир Зеленський провів Ставку, присвячену енергетичній безпеці: Україна готується до зими

Цей материал також доступний

20 червня Президент України Володимир Зеленський провів Ставку Верховного Головнокомандувача, присвячену питанням енергетичної безпеки. Про це він повідомив у своїх соціальних мережах.

Згідно з рішенням Ставки, уряду було доручено розробити умови для спрощення встановлення сонячних панелей та акумуляторів для населення. Передбачається введення податкових та митних пільг, а також спеціальних кредитних програм.

Пряма мова Зеленського: уряду було доручено розробити умови для спрощення встановлення сонячних панелей та акумуляторів для населення. Передбачається введення податкових та митних пільг, а також спеціальних кредитних програм.

“Так само очікую від уряду стратегії розвитку відновлюваної енергетики та розподіленої генерації на рівні держави. Усі громадські та адміністративні будівлі мають бути обладнані енергоощадними технологіями. Сонячні панелі, смартлічильники та установки зберігання енергії якнайшвидше мають з’явитися в кожній школі, у кожній лікарні. Обласним військовим адміністраціям доручили проконтролювати це на місцевому рівні”, – розповів Зеленський.

За словами Президента, Україна активно готується до наступного опалювального сезону.

Пряма мова Зеленського:

“Відновлюємо те, що можна відновити, будуємо комплексний захист з інженерних споруд, систем РЕБ та ППО. Працюємо з партнерами над додатковими системами Patriot. Робимо все, щоб російські спроби шантажувати теплом та світлом провалилися”, – пояснив Зеленський.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button