СпортСуспільствоТема дня

В Корабельному районі під нагдядом ООН відновлюють універсальні спортмайданчики: відкриття - незабаром

Підрядники вказують приблизну дату відкриття майданчиків - через місяць

Цей материал також доступний

В Корабельному районі м. Миколаєва одразу за двома адресами – вул. Океанівська, 24 та вул. Океанівська, 36 облаштовують сучасні спортивні майданчики в рамках проєкту “Відновлення громад та соціальної інфраструктури: підхід на основі комплексної реабілітації мікрорайонів у місті Миколаєві”, який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Впроваджує цей проєкт Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS). Відповідальна особа, як зазначено на будівельному стенді, – Віталій Назаренко (інженер “ЮНОПС”). Термін виконання робіт – 2024 рік.

Підрядник – ТОВ “Карно”, зареєстроване в Київській області. Роботи ведуться майже щодня, але працює одна бригада на два об’єкти, чергуючи між ними свої робочі дні. Працівники кажуть, що вже основні роботи зроблено, скоро будуть встановлені ​​сітка та покриття. На наше питання, для занять яким видом спорту будуть призначені ці майданчики, кажуть, що вони будуть універсальними (хоч у баскетбол грай, хоч у футбол…).

Робітники розповіли журналістці Кorabelov.info, що їхня бригада фахівців складається зі спеціалістів своєї справи та вже успішно (за допомогою ООН) здала кілька об’єктів по селах Миколаївської області: Михайло-Погорелівський комбінат; у Шевченково зроблено повністю два двоповерхові будинки (які були зруйновані); дитячий інтернат у Степовому, до якого зараз переселили з Лупарево пацієнтів зруйнованого війною психоневрологічного диспансеру.

Так виглядав майданчик по вул. Океанівській, 24 на початку червня 2024 року:

А так – майданчик по вул. Океанівській, 36:

Будівництво спортмайданчиків на вул. Океанівській

Усі роботи ведуться по заздалегідь зробленим підрахункам та перевіряються фахівцями з ООН. Навіть заміряються всі відстані – метри, сантиметри – згідно з вимірами з будівництва конкретних об’єктів”, – зазначають підрядники, вказуючи приблизну дату відкриття майданчиків – через місяць.

Майданчик по вул. Океанівській, 24 станом на 19 – 20 червня:

Що ж, сподіваємося на швидке відкриття цих об’єктів, де діти району (а можливо, і дорослі) займатимуться спортом.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Клоуны, в Европе так даже никто строй площадки не огораживает. Все намного лучше, а тут лишь бы денег украсть. Обидно когда прикрываются Европой и городами европейскими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button