ПолітикаСуспільство

Якщо темпи мобілізації збережуться до кінця літа, можна буде говорити про демобілізацію, - нардеп

Потрібно переконатися, що темпи мобілізації залишаться стійкими до кінця літа

Цей материал також доступний

За словами народного депутата, секретаря комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки Романа Костенка, Генеральний штаб Збройних сил висловив задоволення нинішніми темпами мобілізації, – повідомляє “Українська правда”.

“Генеральний штаб зараз дійсно задоволений темпами мобілізації (після вступу в силу закону про зміни в мобілізації – ред.). Їх задовольняє кількість мобілізованих, яка навіть перевищує очікування. Вони сподіваються, що ця тенденція зберігатиметься”, – стверджує Костенко.

За його словами, потрібно переконатися, що такі темпи мобілізації залишаться принаймні до кінця літа: “Якщо до кінця літа ми побачимо, що вони зберігаються і підвищуються, тоді можна буде напрацьовувати і вносити до Ради законопроєкт про демобілізацію”.

За висловами Костенка, проєкт може бути готовий приблизно до жовтня цього року, але лише якщо темпи мобілізації залишаться на поточному рівні.

Зустріч оборонного парламентського комітету з представниками Міністерства оборони і Генштабу Збройних Сил відбулася напередодні 18 червня 2024 року. Однією з головних тем обговорення на цьому засіданні був законопроєкт про демобілізацію.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button