Пригоди

Викрадення: миколаївець ввечері залишив біля підʼїзду авто, а вранці не знайшов його

За скоєний злочин чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі

Цей материал також доступний

У  відділення поліції № 2 Миколаївського району повідомили про крадіжку ВАЗ 21011 на вулиці Театральній. Власник сказав, що ввечері залишив автомобіль біля свого будинку, а наступного ранку він зник.

За даними Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, після проведення комплексу оперативних і слідчо-розшукових заходів, встановлено, що 20-річний мешканець Миколаєва причетний до крадіжки автомобіля. А встановили особу зловмисника завдяки записам відеокамер, що під’єднані до системи «Безпечне місто». Протягом доби поліцейські знайшли фігуранта справи та викрадений автомобіль у селищі Снігурівці Баштанського району.

Під час досудового розслідування встановлено, що напередодні вночі зловмисник проходив повз будинки своїх знайомих і помітив припаркований автомобіль. Він вирішив скористатись можливістю, оскільки транспортний засіб був незачинений і ключ знаходився в замку запалювання, і вирушив поїхати на цьому авто до Баштанського району, де працював.

Поліцейські вилучили автомобіль і після проведення слідчих дій повернуть його власнику.

За узгодженням із прокуратурою слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За скоєний злочин чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Найближчим часом суд вирішуватиме про запобіжний захід для підозрюваного. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button