Пригоди

Масове пошкодження авто: в центрі Миколаєва порізали колеса десяткам машин

Поліція Миколаївської області повідомила про отримання 5 заяв від постраждалих

Цей материал також доступний

У ніч на 12 червня 2024 року в Миколаєві було порізано колеса автомобілів, припаркованих у дворах багатоповерхівок на проспекті Центральному. Як повідомили містяни “Новинам-N“, постраждало щонайменше 9 автомобілів, припаркованих у дворах на відрізку від 3-ї до 1-ї Слобідської.

Одна із постраждалих мешканок описала ситуацію:

“Деякі колеса були проткнуті по кілька разів, а комусь, як мені, не пощастило більше: проткнули одразу по два колеса. Вранці люди були шоковані тим, що відбувається. Можливо знайдуться свідки чи ті, в кого встановлено камери, щоб можна було знайти винуватця «гумового терору»”.

У відділі комунікації поліції Миколаївської області повідомили, що наразі правоохоронці отримали 5 заяв від постраждалих, які вже зареєстровані, і по них приймаються відповідні рішення. Ймовірно, що кількість звернень зросте, оскільки, за словами очевидців, постраждалих автомобілів значно більше.

Випадки навмисного пошкодження коліс припаркованих у дворах багатоповерхових будинків автомобілів у Миколаєві вже траплялися, хоча і досить давно. Тоді постраждалі автовласники припускали, що мотивом могли бути протести сусідів проти використання спільного двору як стоянки.

ОНОВЛЕНО! Читайте також:
“Я був п’яний, дуже сильно каюся”, – миколаївець, що масово порізав шини авто у дворах багатоповерхівок. ВІДЕО

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. КОНЕЧНО НЕ МЕТОД .......! Но стоянки во дворе очень НАДОЕЛИ .где только не ставят машины ----на площадках детских .на газонах .под окнами .а главное под порогом подъезда и бомбоубежища !Все для людей ----спасайтесь в случай чего .только не понятно от чего спасаться от бомбежки или от взрывающегося автомобиля !НАКАЗАТЬ ВОДИТЕЛЕЙ АВТО и РАЗУМЕЕТСЯ тех кто совершил преступление --порча чужого имущества

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button