Пригоди

27-річний миколаївець створив банду: 10 наркодільців заарештовані

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Цей материал також доступний

На Миколаївщині за керівництва прокуратури заарештовано 10 осіб у справі про незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Прокуратура повідомляє, що згідно з даними слідства, 27-річний мешканець обласного центру організував злочинну діяльність та залучив до неї дев’ятьох інших осіб у віці від 31 до 44 років, розподіливши функції кожному.

Організатор створив інтернет-крамницю в одному з месенджерів, де розміщував інформацію про наявність наркотичних засобів та психотропних речовин, доступних для продажу. Після отримання замовлень його спільники фасували та надсилали товар через поштове відділення.

Фігуранти також реалізовували наркотичні засоби та психотропні речовини, розміщаючи їх у закладках по всьому місту та області.

Під час проведення санкціонованих судом обшуків у місцях проживання злочинців було вилучено паперові згортки та ZIP-пакети з кристалічною речовиною білого кольору, канабісом, шприци, колби з нашарюванням, електронні ваги, пристрої для куріння, мобільні телефони, планшет, чорнові записи, банківські картки та сім-картки, що, ймовірно, використовувалися для отримання оплати за збут наркотиків.

На вимогу обвинувачення їм накладено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн гривень кожному.

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button