Суспільство

«Будь собою»: Міноборони запустило сайт для пошуку вакансій у Силах оборони

На сайті розміщено інформацію щодо умов рекрутингу в армію

Цей материал також доступний

Міністерство оборони України оголосило про запуск нового сайту “Будь собою”, де кожен бажаючий може знайти вакансії в Силах оборони України. Новий портал дозволяє обирати війська та спеціальність за власним бажанням.

Пряма мова пресслужби Міноборони:

“Тепер у вас є можливість самостійно обрати посаду для служби в армії. Обирайте свою професію в Силах оборони України на army.gov.ua і станьте частиною сильної та сучасної армії України.”

Умови рекрутингу

На сайті розміщено інформацію щодо умов рекрутингу в армію. Основні правила такі:

  • Якщо ви обрали посаду у військовій частині, що входить до переліку військових частин пріоритетного комплектування, та маєте рекомендаційний лист від цієї частини, вас буде зараховано незалежно від форми служби (контракт чи мобілізація).
  • Якщо військова частина не входить до переліку пріоритетного комплектування, для зарахування потрібні дві умови: обрання служби за контрактом та погодження вашої кандидатури Генеральним штабом ЗСУ.

Перший рекрутинговий центр у Миколаєві

29 травня в Миколаєві Міністерство оборони відкрило перший рекрутинговий центр для набору до лав Сил оборони України. Це нововведення покликане спростити процес набору та зробити його більш прозорим та ефективним.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button