Суспільство

Найбридкіша екскурсія в житті: російським військовополоненим показали їхні «військові цілі» у Харкові

Гіпермаркет, друкарня, інститут

Цей материал також доступний

Життя у Харкові – це нескінчені дні жалоби, російські ракети прилітають сюди чи не щодня через, що гинуть цивільні. Чотирьом російським військовополоненим з Харківського напрямку показали їхні «військові цілі», по яких вони так людожерськи гатять останні три місяці: гіпермаркет, друкарня, інститут.

Реакція військових та їхні думки, щодо злочинів країни-агресорки, яку вони представляють зафіксовані у сюжеті опублікованому 8 червня 2024 року на YouTube-каналі “Медіагрупа Накипіло. Харків”.

“Ми знімали всяке, але це напевно найбридкіше. Зводили російських військовополонених з Харківського напрямку на екскурсію по місцях ракетно-бомбових російських ударів по Харкову. Чи почули ми від окупантів бодай щось нове? Чи повірить глядач у їхнє каяття?”, – зазначають автори проєкту.

В проміжках між екскурсією ведуча мала нагоду поспілкуватися з військовополоненими:

“Скажіть, як ви опинилися у війську?

— Підписали контракт.

— Що вас мотивувало на це?

— Іпотека, гроші, заборгованості.

— А померти не страшно?

— Страшно.

— А навіщо йшли?

— Немає на це відповіді. Не замислювався”, – це лише частина відповідей російських “освободителей”.

Одним з місцем проведення екскурсії для російських терористів був будівельний гіпермаркет “Епіцентр” по якому 25 травня 2024 року рф ударила. В результаті цього ракетного удару загинули 19 людей.

Саме в той день коли йшли зйомки, ще продовжувався розбір завалів.

“В той момент коли ми знімаємо це відео разом з російськими військовополоненими, вони ж прийшли нас “освобождать” і дуже багато людей, які просто проходять повз дуже рвуться “подякувати” їм за це. Проте наші захисники їх стримують, бо все ж таки, ми маємо поводитися з військовополоненими чемно на скільки це можливо”, – зазначила ведуча.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. А что вы от них хотели услышать? Какой смысл этих экскурсий? Они будут бояться об этом рассказать. Там - это уголовное преступление.
    Тем более, они сами признались, что ехали на сафари убивать нас за деньги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button