СуспільствоТема дня

«Я страждаю так само, як і всі» - Сєнкевич розповів, як йому тяжко без світла

7 червня, у п’ятницю, мер Миколаєва Олександр Сенкевич звернувся до мешканців міста через відеозвернення, яке було опубліковано у його Telegram-каналі.

У своєму виступі Сенкевич зазначив, що відключення електроенергії не залежать від нього, і що він страждає від них так само, як і всі інші мешканці міста.

Олександр Сенкевич:

«Від ваших «атак» світло не з’явиться. Усі ми зараз страждаємо. Усі мають заспокоїтися та почекати, доки енергетики відновлять хоч якісь джерела живлення та подадуть їх у мережу. Якщо вам складно, просто подумайте про те, що зараз на передку хлопці та дівчата, які без світла, тепла, електроенергії, мікрохвильових печей та кондиціонерів. Їм складно, але вони стоять та захищають нашу країну від російських загарбників».

Мер також наголосив, що відсутність електроенергії є наслідком атак російських терористів на наші енергетичні потужності. Він подякував енергетикам за їхню важку роботу.

Олександр Сенкевич:

«Підтримуйте один одного і допомагайте тим, хто потребує допомоги. І підтримуйте особливо тих, хто має слабку психіку. Витримаємо, відновимо та переможемо, все буде класно. Слава Україні».

Читайте новини першими

Связанные статьи

30 комментариев

  1. Петросян твоя фамилия,сам сволочь со светом.Хватит воровать и врать простому народу.

  2. Только немножко есть разница,у Вас есть квартира и там присутствует газовая плита,а у нас нет.

  3. Посмотрим что они запоют,когда люди в конце месяца копейки заплатят за свет.

  4. Предлагаю жителям города, скинуться ему на генератор !!! А то страдает человек, так жалко стало, аж на слезу пробило.....🤣🤣🤣🤣🤣

    1. Артем Артем они генераторов нахапали бесплатно, даже в собачью будку, вот сейчас и сковородят нас со светом, чтобы мы за деньги гуманитарку гребли,

  5. Ув. Мер! Вы бы повлияли на то,чтобы в Николаеве не отключали свет! Единственный город по Украине,который без питьевой воды!! А воду можно набрать,только когда есть свет,и то не успеваем!!!

  6. Вот даже не знаю какие слова подобрать ,хорошие вылетели ,остались плохие .Не до мер .

  7. Читаю коментарі і диву даюсь, люди що з вами не так?! Ви розумієте що біда з світлом по всій Україні і мер тут ні до чого! Це не він енергетикою керує, це треба вище брати отам де сидять 450 рил і їхні господарі яки цим всім заправляють, які знущаються над народом,можливо ще мер винен і в піднятті тарифів на світло?! Щось не так купуйте генератор і у вас буде світло. Пишуть деякі образливі слова не домер, слухайте як би дійсно як ви кажете недомер лишив вас з вибитими вікнами, без води так вона не якісна але вона ж є, і ви можете після себе змити і попрати речі і вибачте мене помити свою дупу. Лишити розбиті колії трамваїв, пориви на водогоні, якщо мер такий вам огидний якого біса повертались в свої домівки?! Треба було сидіти за кордоном де офігєнний мер, і вода тече артезіанська , де тече річка молочна і кісельні берега! Не гнівіть Бога! І в тому як ми живемо зараз винні ми всі, всі винні в якому ми знаходимося становищі!!! Треба було по майданах не за гроші бігати а наводити лад в середні і в верхах держави! Переслухайте слова покійного Кузьми, дуже все правельно сказано. Треба починати з себе а не винити когось! Що ми зробили в своєму місті за для покращення життя?!

    1. Елена Залищук разворовано 90% гуманитарки, не знаете кем?
      "Що ми зробили..."....
      Не треба про "ми". Кожен на своєму місці повинен виконувати свою роботу СУМЛІННО.
      ....
      "Меня не интересует почему нет, мне интересно, что вы сделали для того, чтобы было да"
      Удачи

  8. Продавать меньше надо на Молдавию или другие страны вы за народ не думаете с губернатором.

  9. Натали Дорошенко Люди нападают,вроде он бомбит города и устанавливает лимиты. Так крутите Динамо машину и будет вам свет 😂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button