Пригоди

Аварія в Миколаєві: школяра збив автомобіль "Форд" на пішохідному переході

Світлофор на працював на перехресті

Цей материал також доступний

6 червня 2024 року, приблизно о 12:45 на перетині проспекту Богоявленського та вулиці Театральної сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Ford-Fusion (під керуванням 47-річного водія) та малолітнього пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу (світлофор не працював: ймовірно, через відсутність електропастачання). Внаслідок автопригоди 11-річний хлопчик із тілесними ушкодженнями госпіталізований до медичного закладу.

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, за ч. 1 ст. 286 КК України, – повідомили у відомстві.

Автомобіль Ford рухався проспектом в напрямку вулиці Південної з вулиці Космонавтів у лівому ряду. При наближенні до перехрестя з вулицею Театральною, водій автомобіля помітив, що маршрутка, яка рухалася перед ним у правому ряду, зупинилася. Однак водій Ford не врахував цього та продовжив рух. У результаті цього дитина, яка раптово вискочила з-за маршрутки, потрапила під колеса автомобіля, – повідомили “Новини-N“.

Хлопчика з місця події швидка доставила до обласної дитячої лікарні. Попередньо встановлено перелом руки та закриту черепно-мозкову травму. Детальніша інформація про травми буде надана після обстеження у лікарні. На місці події працює слідчий слідчого управління ГУ ПН у Миколаївській області.

В Миколаєві автомобіль Ford Fusion збив хлопчика
В Миколаєві автомобіль Ford Fusion збив хлопчика

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Якби штрафы були такі, як в, Європі, то їздили б обережно, менше наїздів було

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button