Суспільство

Миколаїв отримав від міжнародних партнерів гумдопомогу на більше, ніж 46 мільйонів евро

В місті розпочав роботу новий сайт з моніторингу допомоги

Цей материал також доступний

В Миколаєві відзвітували про значну допомогу, отриману від міжнародних партнерів. Дані щодо моніторингу гуманітарної допомоги, яку отримував та отримує Миколаїв з початком повномасштабного вторгнення, люди можуть побачити на сайті, який вже розпочав свою роботу. Про це повідомили 31 травня 2024 року в Миколаївській міській раді.

Станом на 1 січня 2024 року, вартість цієї допомоги становить 46 мільйонів євро.

  • 397 723 наборів продуктів харчування
  • 919 генераторів
  • 560 одиниць обладнання
  • 142 транспортні засоби
  • 15 144 спеціальних одягів
  • 1 825 засобів гігієни

дані зі сайту "моніторинг допомоги від партнерів"

31 травня у Києві відбулася важлива подія — презентація нового сайту, призначеного для моніторингу гуманітарної допомоги, яку отримує Миколаїв з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Спільно з Антикорупційною ініціативою ЄС у 2022 році було розроблено та затверджено механізм моніторингу гуманітарної допомоги. У 2023 році розпочалася робота над створенням спеціалізованого сайту, де вся звітність про отриману допомогу буде публікуватися.

“Ми розуміємо, що процес отримання допомоги треба робити прозорим, тому і створено цей сайт. Кожен може побачити, яка допомога отримана і від кого, як вона використовується і скільки залишається”, – розповів мер Олександр Сєнкевич.

Наразі сайт працює в тестовому режимі. Проте він уже доступний для користувачів, які можуть ознайомитися з інформацією, а також надати свій фідбек щодо функціоналу та наповнення.

Посилання на сайт доступне тут: моніторинг гуманітарної допомоги Миколаєву.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А ПРОДАЖИ ОЛХ где отчетность ??? Там продается все до сей поры и терновская балка крупами засыпанаи была мышами перепорчена ....

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button