Пригоди

Пляжний сезон на Чорному морі не відкриють, але відпочинок на внутрішніх водоймах дозволять, - Кім

Через ворожі атаки РСЗВ та артилерії

Цей материал також доступний

На Миколаївщині у 2024 році пляжний сезон на узбережжі Чорного моря не відкриватимуть. Проте місцева влада дозволить мешканцям і гостям області проводити дозвілля на внутрішніх водоймах, зокрема на лиманах, річках та озерах.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі телемарафону 27 травня.

Віталій Кім пояснив, що ситуація на узбережжі Чорного моря значно відрізняється від Одеси, яка перебуває на більшій відстані від лінії фронту. Миколаївська область постійно піддається обстрілам з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) та артилерії, що робить відкриття пляжного сезону небезпечним для життя відпочивальників.

“Одеса знаходиться на відстані. Одесу ворог може обстрілювати лише крилатими ракетами та безпілотниками-шахедами, а нас вони дістають РСЗВ та артилерією. Тому не можемо запустити сезон на Чорному морі”, – зазначив Кім.

Попри обмеження на узбережжі, місцева влада дозволить відпочинок на внутрішніх водоймах, що є безпечнішими.

“Ми дозволятимемо відпочивати на лиманах, внутрішніх річках, озерах, внутрішніх басейнах. Тобто про сезон, як “Аркадія” працює, можемо лише мріяти”, – додав він.

Влада Миколаївської області робитиме все можливе для підтримки відповідного бізнесу, аби він вижив в умовах війни. Це включає сприяння організації відпочинку на внутрішніх водоймах та створення умов для безпечного дозвілля.

“Потрібно зробити все, щоби відповідний бізнес в області вижив. Але щоб не наражати людей на небезпеку”, – наголосив голова ОВА.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button