ПригодиТема дня

Ракетна атака по Миколаївщині: троє загинули, шестеро постраждали, серед яких троє неповнолітніх

Двоє поранених знаходяться в реанімації, стан - стабільно тяжкий

Цей материал також доступний

27 травня 2024 року о 08:20, 09:11, 10:40, 18:36 ворог вдарив артилерією по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає, – повідомляє у ранковому зведенні 28 травня Миколаївська ОВА.

Також 27 травня (о 14:00) ворог завдав ракетного удару по цивільних об’єктах у місті Снігурівка Снігурівської громади. У результаті чого виникла пожежа кав’ярні, автомагазину та шиномонтажу, яку було оперативно ліквідовано. Вибуховою хвилею пошкоджено автомийку самообслуговування та шість автівок. Троє людей загинуло, шестеро постраждали, серед яких троє неповнолітніх. Двоє поранених знаходяться в реанімації, стан – стабільно тяжкий, одна з поранених в задовільному стані, трьом допомога надана амбулаторно.

28 травня о 05:43 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає, – йдеться в повідомленні ОВА. Крім того, вранці 28 травня російські окупанти завдали дронового терору по цивільному об’єкту Очакова. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області. Поцілили у двоповерхову будівлю, в якій знаходиться магазин та фітнес-зал, який не експлуатуються через безпекову ситуацію.

“Пожежу перекриття будівлі на другому поверсі ліквідували вогнеборці 22 державної пожежно-рятувальної частини площею 15 кв.м.

Інформація про постраждалих не надходила.

Від ДСНС до гасіння залучались 5 вогнеборців, 1 спецавтомобіль”, – йдеться в повідомленні рятувальників.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button