Суспільство

Креативний куточок у місті під час війни: у Миколаєві відкрито молодіжний центр

Простір для креативу та розвитку: на відкриття зібралися активісти, представники влади

Цей материал також доступний

У четвер, 23 травня, у Миколаєві відкрили новий молодіжний центр, який стане осередком для розвитку, креативності та нових можливостей для молоді міста. Його створення стало можливим завдяки фінансовій підтримці Миколаївської міської ради, представництва дитячого фонду UNICEF в Україні та народу Японії через ГО “Потрібні Тут”.

На відкриття зібралися активісти, представники міської та обласної влад, а також громадських організацій. Вони презентували свою діяльність та запрошували молодь до співпраці.

Олександр Сєнкевич привітав присутніх:

“Сьогодні ми хочемо представити вам нову локацію для молоді, яку вдалося створити завдяки підтримки наших партнерів. Це лише невеличка його частина, найближчим часом ми плануємо розширювати простір. Можливо, хтось скаже, що сьогодні війна і треба всі кошти спрямовувати на дрони. Так, ми це робимо і будемо продовжувати робити. Але потрібно розвивати нашу молодь, людський потенціал тих, хто буде відбудовувати це місто та продовжувати в ньому жити. Тому для нас це також дуже важливо. Дякую нашим партнерам за підтримку”.

Мер побажав молоді використовувати цей простір для особистісного розвитку, запрошувати друзів та проводити час з користю.

Мунір Мамедзаде, голова Представництва UNICEF в Україні, також звернувся до присутніх. Він висловив впевненість, що центр надасть можливість миколаївській молоді навчатися та розвиватися, сприятиме творчості, інноваціям та лідерству. Мамедзаде подякував українському уряду, міській владі та уряду Японії за спільні зусилля у реалізації цього проєкту.

Після вітальних слів начальник управління молодіжної політики міськради Арсен Гаспарян провів екскурсію простором. Гості оглянули аудіовізуальну студію контенту, надану ГО “Культурна платформа”, та зали для роботи і навчання. Студія дозволяє створювати контент, записувати подкасти та використовувати її для психологічного розвантаження.

Після офіційної частини молодь продовжила знайомитися з новим простором, спілкуватися та планувати майбутні заходи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button